Moška jakna MUSKA ICEPEAK Koda artikla: 2-72-746-248-362

Cena

50,00 € 99,99 €
  • brezplačna dostava nad 40 eur
  • dostava 3 - 14 dni
  • 14 dni za vračilo
  • 100% varen način plačila

Količina

Dodaj na seznam želja

Lastnosti

tehno_4_way_strech Material je raztegljiv v vseh 4 smereh, kar zagotavlja popolno svobodo gibanja. tehno_softshell Multifunkcijski material, ki je lahek, elastičen in udoben. Odporen je proti vetru in dežju, ter hkrati omogoča odvajanje odvečne telesne vlage in toplote. tehno_vodoodbojno Material je obdelan s posebnim nanosom, s katerim se zaščiti zunanja plast pred vodo. Ta nanos se sčasoma obrablja in ga je priporočljivo obnavljati. To lahko naredimo s posebnimi spreji, ki jih pred uporabo nanesemo na suho tkanino in pustimo, da se posušijo. tehno_aws_extreme A.W.S. EXTREME izdelki ustrezajo potrebam aktivnih ljudi na prostem tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Strukturni detajli in zaščitni materiali poskrbijo, da je izdelek funkcionalen v vsaki situaciji, ne glede na vremenske razmere. tehno_vodni_stolpec_10000_5000 Z vodnim stolpcem določamo vodotesnost tkanine. Da je tkanina vodotesna, mora imeti vodni stolpec vsaj 1000mm. Pri oblačilih je pomembno, da dobro odvajajo vlago stran od telesa. Gre za membransko tkanino (paraprepustno membrano), ki je sestavljena iz izredno finih vlaken in vsebuje mikroskopske pore. Te so dovolj velike, da prepuščajo hlapne vlage navzven in hkrati dovolj majhne, da preprečujejo kapljicam vode prenos skozi tkanino.

Podatki o izdelku

Več informacij
Barva modra
Priporočena uporaba Pohodništvo/Prosti čas
Material 100% poliester
Lastnosti materiala Polnjeno s krogličnimi vlakni (60g). Jakna tehta 217g/m². Jakna je po rokavih narejena iz softshell materiala. Čez prsni koš in hrbet je dodana prešita tkanina za več toplote.
Tehnične karakteristike 10.000mm vodnega stolpca / 5.000mvp parapropustnosti
Ostale značilnosti Na robu kapuce, koncu rokavov in spodnjem robu je elastika. Ima žepe z zadrgo. Izoblikovan in zaščitni del na hrbtni strani za večjo funkcionalnost.
ZAPRI tabela velikosti za znamko ICEPEAK