Ženske pohodne pajkice DUBOIS ICEPEAK Koda artikla: 2-54-068-543-990

Cena

55,99 € 79,99 €
  • brezplačna dostava nad 40 eur
  • dostava 3 - 14 dni
  • 14 dni za vračilo
  • 100% varen način plačila

Količina

Dodaj na seznam želja

Lastnosti

tehno_2_way_strech Material, ki se razteza v širino. tehno_brez_pfc Površina tkanine je obdelana z vodoodbojnim materialom brez uporabe PFC, kar pomeni da ne vsebuje fluorovih substanc. tehno_softshell Multifunkcijski material, ki je lahek, elastičen in udoben. Odporen je proti vetru in dežju, ter hkrati omogoča odvajanje odvečne telesne vlage in toplote. tehno_vodoodbojno Material je obdelan s posebnim nanosom, s katerim se zaščiti zunanja plast pred vodo. Ta nanos se sčasoma obrablja in ga je priporočljivo obnavljati. To lahko naredimo s posebnimi spreji, ki jih pred uporabo nanesemo na suho tkanino in pustimo, da se posušijo. tehno_aws_extreme A.W.S. EXTREME izdelki ustrezajo potrebam aktivnih ljudi na prostem tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. Strukturni detajli in zaščitni materiali poskrbijo, da je izdelek funkcionalen v vsaki situaciji, ne glede na vremenske razmere. tehno_vodni_stolpec_10000_5000 Z vodnim stolpcem določamo vodotesnost tkanine. Da je tkanina vodotesna, mora imeti vodni stolpec vsaj 1000mm. Pri oblačilih je pomembno, da dobro odvajajo vlago stran od telesa. Gre za membransko tkanino (paraprepustno membrano), ki je sestavljena iz izredno finih vlaken in vsebuje mikroskopske pore. Te so dovolj velike, da prepuščajo hlapne vlage navzven in hkrati dovolj majhne, da preprečujejo kapljicam vode prenos skozi tkanino. tehno_lastnost_hybrid Artikel je izdelan iz dveh različnih materialov

Podatki o izdelku

Več informacij
Barva črna
Priporočena uporaba Pohodništvo/tek/tek na smučeh
Material Zgornji spredni del: 94% poliester in 6% elastan, zadaj in spodnji sprednji del: 88% poliamid in 12% elastan
Lastnosti materiala Material je bolj raztegljiv na določenih mestih, kar omogoča več svobode pri gibanju. Hlače so primerne za hladnejše mesece, ob uporabi aktivnega perila pa tudi za zimske mesece.
Drugi materiali Notranji del v pasu: 95% poliester in 5% elastan.
Tehnične karakteristike 10.000mm vodnega stolpca / 5.000mvp parapropustnosti (zgornji sprednji material)
Ostale značilnosti So ožjega kroja in elastične v pasu. Imajo žepe z zadrgo. Na kolenih so ojačane. Sprednji del hlač vas ščiti pred vetrom, mrazom in padavinami.
ZAPRI tabela velikosti za znamko ICEPEAK