Žensko krilo DUNSMUIR ICEPEAK Koda artikla: 2-55-970-517-990

Cena

45,49 € 69,99 €
  • brezplačna dostava nad 40 eur
  • dostava 3 - 14 dni
  • 14 dni za vračilo
  • 100% varen način plačila

Količina

Dodaj na seznam želja

Lastnosti

tehno_brez_pfc Površina tkanine je obdelana z vodoodbojnim materialom brez uporabe PFC, kar pomeni da ne vsebuje fluorovih substanc. tehno_imitacija_perja Oblačila s polnilom iz imitacije perja vam omogoča izjemno toploto in zračnost. So izredno lahka. tehno_reciklirani_material Izdelek je narejen iz recikliranega materiala. tehno_thermore Thermore® je visokotehnološka toplotna izolacija, ki je zasnovana tako, da ohranja naravno toploto vašega telesa. Ima strukturo zelo nizke gostote, kajti njeno prostornino sestavlja večinoma zrak. Ujet zrak je zelo učinkovit izolator, ki je sposoben ustvariti blagodejno toploto, zato vam izdelki z polnilom Thermore® nudijo maksimalno udobje. tehno_vodoodbojno Material je obdelan s posebnim nanosom, s katerim se zaščiti zunanja plast pred vodo. Ta nanos se sčasoma obrablja in ga je priporočljivo obnavljati. To lahko naredimo s posebnimi spreji, ki jih pred uporabo nanesemo na suho tkanino in pustimo, da se posušijo. tehno_windproof Artikel je narejen iz materialov odpornih na veter. Zagotavlja zaščito pred vetrom in ohranja telesno toploto. tehno_lastnost_antistaticnost Antistatičen material.

Podatki o izdelku

Več informacij
Barva črna
Priporočena uporaba Pohodništvo/Prosti čas
Material 100% poliamid
Lastnosti materiala Polnjeno z zelo lahkim in tankim, ampak še vedno toplim polnilom Thermore Ecodown (65g/številka 38).
Drugi materiali Pas: 75% poliester in 25% elastan
Ekološka trajnostna funckija Ta izdelek vsebuje reciklirane materiale, ki manj vplivajo na naše okolje.
Ostale značilnosti Krilo se zapenja z zadrgo pri strani. Elastično v pasu. Zaradi polnila Thermore Ecodown je enostavno za vzdrževanje in pranje.
ZAPRI tabela velikosti za znamko ICEPEAK