Vaše najljubše znamke na FREELIFE.SI

Icepeak je priznana finska blagovna znamka oblačil in obutve, primernih za pohodništvo, smučanje in prosti čas. Začetki znamke v letu 1996 so bili osredotočeni bolj na zimske športe, predvsem smučanje, kar pa so z leti prenesli tudi na druge zunanje dejavnosti in prostočasne aktivnosti.
Oglej si našo ICEPEAK ponudbo
Luhta je finska blagovna znamka oblačil, obutve in izdelkov za dom, z dolgoletno tradicijo, saj je bila ustanovljena že leta 1907. Je moderna in modna znamka, ki ponuja različne produkte za aktivni kot tudi bolj sproščeni življenjski slog.
 1. Ženska softshell jakna|INNOLA
  -15%
  Ženska softshell jakna INNOLA LUHTA

  Cena

  93,49 € 109,99 €
Oglej si našo LUHTA ponudbo
Torstai je znamka ženskih in unisex oblačil, na katero staviji ljubitelji aktivnosti na protem. Pri Torstai je je odgovornost do okolja na prvem mestu, saj so vsi izdelki iz trajnostnih in preverjenih materialov. Izbirajte med artikli z brezčasnim dizajnom, vsestranskostjo in barvitostjo.
 1. Ženske kratke hlače|SUNBURY
  -15%
  Ženske kratke hlače SUNBURY TORSTAI

  Cena

  42,49 € 49,99 €
 2. Ženske hlače|BAYAMON
  -15%
  Ženske hlače BAYAMON TORSTAI

  Cena

  59,49 € 69,99 €
Oglej si našo TORSTAI ponudbo
Rukka je že desetletja povezana z visokokakovostnim zaščitnim tekstilom. Rukka ponuja oblačila za aktivnosti na prostem, pri čemer se osredotoča na na funkcionalnost, udobje.
 1. Pulover s kapuco|VAROLA
  -15%
  Pulover s kapuco VAROLA RUKKA

  Cena

  67,99 € 79,99 €
 2. Trak|TUKKIALA
  -15%
  Trak TUKKIALA RUKKA

  Cena

  11,04 € 12,99 €
 3. Kapa s šiltom|TARVONEN
  -15%
  Kapa s šiltom TARVONEN RUKKA

  Cena

  21,24 € 24,99 €
 4. Ženske pajkice|YLOKARI
  -15%
  Ženske pajkice YLOKARI RUKKA

  Cena

  50,99 € 59,99 €
Oglej si našo RUKKA ponudbno
Thule je blagovna znamka, ki ustvarja rešitve za poenostavitev življenjskih dogodivščin. Zavezani so k razvoju pametnih, elegantnih izdelkov, ki so okolju prijazni, visokokakovostni, varni ter enostavni za uporabo.
Oglej si našo THULE ponudo
RaidLight je vrhunska in zares visoko kvalitetna znamka na področju trail teka. Seveda maximalno uporabno tudi za normalen tek. Njihov cilj je ponuditi lahke, raztegljive in zračne materiale, ob tem pa velik poudarek dajejo ekološki usmerjenosti. Večina njihovih izdelkov je delno ali v celoti izdelanih iz recikliranih materialov.
Oglej si našo RAIDLIGHT ponudbo

Znamke

preloader